masa untuk blogwalking | Cik Siti

Friday, 3 August 2012

masa untuk blogwalking

assalamualaikum....

sekarang adalah masa aku blogwalking (smua aku nak bagitau)...kalau sebelum ni aku tak bagitau yang aku nak blogwalking...ada korang tau?? tak kan...so sekarang aku nak bagi tau....

tadi aku buka la sampai 10 tab (bukan samsung galaxy tab k)......sebab aku ni memang habit aku macam tuu...buka banyak2 tab...then terjah satu2 blog.....

bagi korang yang ada lagu2 kat blog tuu....ikut suka ati korang la nak buang or tak nak...tapi ini pendapat aku......

cuba korang bayangkan....kalau ke semua 10 blog yang aku buka tuu semua ada lagu.....rasa macam pening kepala pun ada gak....

ada yang lagu hari raya...ada yang lagu sedih pilu....ada plak lagu rock kapak....ha, macam mana tuuu?????

then bila aku da mula pening kepala.....pastu aku mula la cari button untuk pause kan lagu2 tuu....then cari widget lagu tuu tak jumpa....aku apa lagi...klik pangkah terus semua blog yang aku buka tadi....sebab cari lagu tuu taktau blog mana yang pasang......

so di situ korang rugi ye.....
huhu
tuu pendapat aku ye....

kalau orang yang jenis blogwalking banyak macam aku ni (secara pukal)....maybe akan sama pendapat dengan aku....

ok, sapa yang pernah terjadi macam ni?? sila comment...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...