PEMENANG contest raya cik siti | Cik Siti

Friday, 31 August 2012

PEMENANG contest raya cik siti

assalamualaikum.....

seperti yang dijanjikan....hari ini...bertarikh 31 AUGUST 2012...ops...lupa...selamat hari merdeka kepada tanah melayu......

contest raya cik siti da pun tamat.....

JANJI MESTI DITEPATI.....

jawapan untuk contest tersebut ialah....

--
--
jeng jeng
--
--

 RM147


dan PEMENANG nya ialah.....

PEMENANG (klik untuk lihat siapa dan apakah jawapannya)



manakala, bagi pemenang top referral pula ialah....


siapakah gerangan beliau??
klik SINI untuk mengetahuinya...

bagi yang nak blogwalking or nak tengok jawapan2 orang lain...sila klik SINI

keputusan adalah muktamad....sesapa yang tetiba tukar jawapan...memang da tak boleh dikira....
cik siti da final check.....
so, takkan ada mistake...


bagi yang tidak menang...tak mengapa....nanti cuba lagi ok....=)

bagi pemenang dan top referral, sila hantarkan comment anda di sini include kan sekali number telefon ye.....dan, cik siti takkan publish comment yang korang letak number telefon tuu...selewat-lewatnya hari Ahad (2 September 2012)....kalau tak ada jugak yang menuntutnya, cik siti bagi masa dalam 3 hari lagi..then cik siti akan pilih orang lain....harap korang memberi kerjasama ye....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...