first contest cik siti | Cik Siti

Friday, 31 August 2012

first contest cik siti

assalamualaikum....

entry ni adalah sticky post  ye....kalau nak tengok entry terbaru...tengok kat bawah


ni contest pertama dari cik siti...alhamdulillah..rezeki bulan syawal......

^_^

syarat-syarat penyertaan.....

1 - follow cik siti WAJIB

2 - nak like fanpage cik siti kat FB pun boleh OPTIONAL....

3 - WAJIB klik sini :   sponsor1 , sponsor2 , sponsor3 , sponsor4, sponsor5, sponsor6 , sponsor7 , sponsor8 (biar sampai habis download) *JUJUR k

4 - buat entry yang bertajuk "CONTEST raya cik siti"

5 - letak gambar ini


dan teka bilangan duit raya yang cik siti dapat pada tahun ini...(berdasarkan gambar di atas ye)...

HINT : ada 16 sampul duit raya....


6 - jangan lupa link kan ke entry ni ye.....

7 - selesai...ops...jangan lupa...letak link entry korang tuu kat ruangan comment cik siti ye.....




HADIAH-HADIAH...

1 - pemenang yang menjawab dengan tepat dan TERPANTAS (kalau tak dak yang tepat...akan dipilih mengikut orang yang meneka HAMPIR tepat) : topup RM10

2 - top referral : topup RM5

TARIKH TUTUP : 31 AUGUST 2012 pada pukul 12 tengah hari...

p/s : cik siti bagi hadiah tak seberapa...tapi insyaAllah...kalau ada rezeki lebih lagi, akan dibuat lagi contest dan hadiah maybe agak lumayan kelak...=)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...