bagi setiap seorang yang join, says akan bagi RM5 | Cik Siti

Thursday, 16 August 2012

bagi setiap seorang yang join, says akan bagi RM5

assalamualaikum...

bagi korang yang belum lagi join says ni...sila la join....

then bila da join...jangan lupa ajak member2 join....dan bila member2 korang join...korang akan dapat RM5 setiap seorang....

ni tawaran untuk hari raya SAHAJA ye.....hari lain tak ada.....

says ni memang boleh dipercayai...aku pun da cash-out da earning dari says....

bagi yang berminat nak join....sila berbuat demikian ye...lagi cepat...lagi bagus....sebelum rakan2 anda join...
hal ini adalah kerana, korang boleh la invite diaorang dan bukan diaorang invite korang....dan korang akan dapat RM5...

RM5 tuu hanya promotion untuk hari raya.....

hari lain, korang akan dapat RM1 seorang if let say member2 korang tuu join and also diaorang da earn RM0.60....baru korang dapat....
SO JANGAN MELENGAHKAN LAGI MASA YE.....

rujuk SINI untuk join....

FREE JA PUN KALAU JOIN.....korang tak nak ka??

cerita mengenai says....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...