Kad Raya #1 | Cik Siti

Thursday, 2 August 2012

Kad Raya #1

assalamualaikum....

menunggu idea tidak kunjung tiba...
ayah pulang dengan kad raya...
kad raya dari dayteenlea..
bersama lipstick merahnya....


hehehe...ok, entry ni aku buat khas untuk dayteenlea.....

sebab???




errr..pic terbalik...huhu....ok, ni surat untuk aku....



try belek kat stem..tengok cop dia dari mana....JOHOR kot!!!!



pic terbalik lagi....daripada owner blog lipstickmerah




kat dalam sampul ada kad raya...and 3 keping postcard.....



buka lagi...tengok apa kat dalam kad tuu....ada ucapan hari raya untuk cik siti iaitu aku la kan...takkan untuk korang plak.....
then ada duit RM1 yang baruuuu...WEEEEE!! I LIKE!!! dapat duit baru tu.....
ok, tu buktinya yang owner lipstickmerah  yang bagi kat aku kad raya tuu....tengok, siap ada cop mohor lagi...hehhee....


p/s : ni kad raya yang pertama cik siti dapat daripada blogger...kalau tahun2 lepas daripada kawan2...ni daripada blogger....korang hadoooo??? hahahahha

THANKS DAYTEENLEA FOR THE CARD and also for the wishes inside...=)

sesapa yang tak usha lagi blog lipstickmerah ni...sila2 rajinkan diri ye.....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...