prelaunchX : free register... | Cik Siti

Thursday, 9 August 2012

prelaunchX : free register...

assalamualaikum....

aku baru berjinak2 dengan benda ni....

kalau nak join...jom click link kat bawah ni...then, ikut step2 yang tertera...



01) Pertama sekali..klik link penaja anda..sebagai contoh saya adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link

ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up' pastu isikan Username 

anda suka..pastu isikan email anda sendiri serta password anda..selepastu isikan sekali lagi password anda di 

kotak verify password..pastikan password anda adalah sama dgn password semasa anda isikan password 

mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username 

anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..



02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. 

anda lihat sebelah atas kanan page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk 

ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi 

utk " FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.


03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task". Kemudian "click here" di area "Task: Enter 

your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama 

penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat 

anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda 

nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak 

masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "

Update Information". Kemudia di page Task lIst tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! 

dan kemudian klik "clear task. (yang ini...korang boleh abaikan...nanti agak2 rasa da boleh 

percaya..baru 

masukkan information ni...korang tak payah isi lagi....tapi korang kena jugak klik " i have entered 

my payee 

info"....nanti2 korang boleh update lain)


04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your 

Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda 

dan 

letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat 

dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat 

bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan 

komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan 

terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5. FREE 

REGISTER until 27.OGOS.2012...so klik this link and sign up..dont worry..no need 

to pay..its free..and u 

get some income..



p/s : yang aku BOLD kan tuu dengan warna merah...korang diminta beri perhatian ye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...