simpan mayat bapak dalam almari?? | Cik Siti

Monday, 24 January 2011

simpan mayat bapak dalam almari??

assalamualaikum dan selamat malam....
eyh, sapa punya keje la yang simpan mayat bapak sendiri dalam almari???
5 tahun kot simpan....tak berbau ke weyh???haish.....
benda ni jadi kat jepun...ok, aku ulang...
JEPUN!! bukan MALAYSIA bukan INDIA ataupu mana2 tempat selain JEPUN...
hehe...
ntah kenapa la dia simpan mayat bapak dia dalam almari....
maybe nak suh bapak dia dia tolong iron kot baju2 dalam tuu...tak pun nak suh lipat.....
paling tak pun mesti dia nak suh bapak dia tolong ambilkan baju untuk dia pegi kerja tiap2 hari...sebab daripada sumber yang aku dapat, dia ni da bercerai dengan isteri dia....so, tak dak sapa nak jaga pakaian dia....so bila bapak dia mati, dia simpan nya mayat bapak dia dalam almari dengan harapan pakaian dia ada orang jaga.....
apa sebab dia bercerai ngan isteri dia???
maybe isteri dia da tau kot yang suami dia tuu ada masalah mental....
so dia kata, baek aku bercerai awal2....sementara aku masih muda....boleh kawen lain.....
ha, yang boleh terkantoi dia simpan mayat bapak dia kat dalam almari tuu sebab isteri dia melawat dia...then terbau busuk....
dan dia perasan bekas bapak mertua dia tak da.....
nak tau lebih lanjut??? jom ke SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...