jom kita timbang blog... | Cik Siti

Saturday, 29 January 2011

jom kita timbang blog...

korang selalu mengalami tak benda ni???
benda apa???
ala benda ni...
blog yang korang nak usha,pergh...lambat macam siput....
pernah tak????
korang nak tak benda ni jadi kat blog korang??
mesti tk nak kan....
semua blogger mesti nak blog diaorg cepat ja download...sebab senang orang lain nak baca entry2 korang.....

so, jom la kita timbang blog masing2.....

korang engat manusia ja ada penimbang???
blog pun ada tau....
kalau dia tulis size blog korang lebih dari 100 tuu, maknanya blog korang berat....and susah untuk orang masuk ke blog anda.....
maybe korang boleh buangkan sikit widget korang tuu...ataupun kalau nak letak banyak2 benda kat blog tuu, buat la page macam cik siti buat kat atas tuu.....
baru ringan sikit blog korang tuu.....

sharing is caring...
^_^
adios
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...