tak sampai 100 | Cik Siti

Monday, 24 January 2011

tak sampai 100

assalamualaikum...dan selamat petang..
apa yang tak sampai 100 tuu cik siti???
duit dalam bank ka?? a'a memang pun tak sampai 100...
nak kata follower, da sampai seratus....
berat cik siti???kurang dari 100 ye...heheh
tak sampai 100 tuu adalah unique visitor cik siti setiap hari....
paling tinggi cik siti penah dapat, 70 orang....
tak kesah la....asalkan cik siti tak guna trick2 yang kotor macam ada sesetengah orang....
nak dapat kan BE dari nuffnang punya pasal, sampai nak tipu orang lain.....
sampai pakai trick2 kotor suruh orang click iklan nuffnang dengan mengatakan dia nak klik iklan kita, tapi tak boleh....ada problem....then siap cakap lagi, esk dia datang balik and klik iklan kita....
dengan harapan kita pergi kat dia punya blog and klik iklan dia.....haish.....
ok la....cik siti sangat2 penat...sebab baru balik dari kelas......

p/s: cik siti nak balik umah....wargh....homesick kembali....hahaha....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...