aku lupa~~ngee | Cik Siti

Friday, 14 January 2011

aku lupa~~ngee

assalamualaikum kepada readers...
aiseh...aku ni memang ada penyakit lupa agaknya.....
aku ni suka jadi silent readers....
dan lagi satu..aku suka stalk orang punya blog...
eyh...bukan sama ka??? stalker dgn blogwalking????haish..apa2 ja la....sesungguhnya aku lupa.....
semalam, aku ada la blogwalking kat blog dotdot....memandang kan dia tuu sedara dengan tut tut...so,aku blogwalking la blog dia tanpa meninggalkan jejak aku.....
tapi, aku lupa.....aku kan ahli nuffnang....haish...dia pun sama seyh.....so,dia boleh detect la yang aku blogwalking kat blog dia...adeyh..kenapa aku suspens sangat ni???
ha, kalau korang nak tau....i have past medical history with tut tut....hahaha...mengarut plak aku ni...
tak dak kena mengena langsung la past medical history tuu.....
so, bila aku tengok dot dot blogwalking kat blog, aku da mula gelabah....
"aih...cam na minah ni leyh jumpa blog aku yang tak femes ni??"
then, baru la aku engat.....
adeyh....
tuu la,dok stalk orang lagi...ni ha,amik kau....orang tuu stalk kau....
tapi tak pa la....
aku da tak dak apa2 da ngan sedara dia tuu...
0-0
eyh, cam game bola plak.....apa2 pun, aku da lama maafkan sedara dia...sebelum sedara dia mintak maaf lagi kat aku.....
mintak maaf pun da cukup...
tak kesah la ikhlas or not....tuu between dia dengan Allah....
ok la korang.....
apa2 pun aku nak bagi tau kat sini, tolong la tinggal jejak korang kat blog orang lain....wat suspens je kalau tak tinggalkan jejak....
tak payah la malu2 kucing,.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...