RM0.75 | Cik Siti

Sunday, 23 January 2011

RM0.75

aku still tak paham dengan nuffnang...
da beribu ribu kali aku search pasal benda yang sama ja...(haha..tak la sampai beribu...just nak tunjuk banyak kali la)
tapi masih aku tak paham....
macam mana dia bagi duit...tadi aku tengok...ada RM0.75....
and apa beza dia buffered earning dengan earning yang aku dapat ni???
sebab yang aku dapat ni, dia tak tulis buffered earning pun...dia just tulis campaign....
malas da aku nak search pasal ni....tunggu ja la aku dapat BE...maybe baru aku leyh paham kot....
selamat tido semua..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...