pssst...aku gila~~ | Cik Siti

Saturday, 8 January 2011

pssst...aku gila~~

aku gila??hahaha..gila ka aku???jom2 tengok napa aku jadi gila....
sebab2 aku jadi gila :


1. orang yang aku cinta propose aku...

2. orang terjah blog aku...walaupun entry yang aku post ntah apa2...

3. dalam masa sebulan, follower aku da 40...(rasa2 kalau smpai follower yang ke 100, aku nak bagi award, macam aku dapat bila aku jadi follower blogger ni...sila tengok kat page award from u kat atas tuu...)

btw, thanks sebab baca entry aku yang ni...agak gila2 sikit aku ni...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...