malang + bertuah = omagod!!! | Cik Siti

Thursday, 27 January 2011

malang + bertuah = omagod!!!

omagod??? apa benda tuu cik siti oi????
apa2 ja la korang ni....
aku happy sangat2...
sebab apa??
ada la.....
hari ni memang hari malang + hari bertuah aku....
sebab???
hari malang , sebab aku kena pergi bank 2 3 kali...
mula2 pergi bank islam...sebab nak tutup akaun bank...lepas tuu tak boleh (atas sebab2 tertentu)
pastu gi lab...sebab nak pinjam duit dari member....(sebab aku budget bila tutup akaun tuu dapat la balik duit...tgk2 tak boleh tutup...kena pergi cawangan kat sungai petani plak...)
naseb baik la kawan aku tuu ada duit..buatnya dia tuu pokai cam aku ni...alamatnya, aku tak ambil MUET la tahun ni....tambah plak aku tak boleh further aku punya 2nd year nanti....haish....
kolej aku punya admistration ni,tak tau nak kata pa da....
suka dok wat kerja last minute (macam aku la tuu)...
tapi benda ni sangat2 la important!!!!
MUET aku da settle....
psssst...aku ponteng kelas hari ni semata mata nak settlekan muet aku....haiya...
hari bertuah aku sebab aku dapat 1st BE dari nuffnang...
thanks!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...