french toast?? french kiss?? | Cik Siti

Sunday, 23 January 2011

french toast?? french kiss??

aku terbaca entry sal french toast kat blog syed muzzamir...
tiba2 idea datang....
yang title french kiss tuu tak da kena mengena pun...
korang selalu buat french toast macam mana???
pakai telur and roti ja kan???
nak try resepi baru tak???
masa korang pukul telur tuu, korang tambah sikit susu dutch lady(susu apa pun boleh...aku selalu pakai dutch lady)...then tambah sikit esen vanila....pastu masak macam biasa...
pergh...seriously, wangi + sedap kot...try la.....tak amik masa lama pun....korang takkan pernah makan french toast macam ni.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...