BEN ASHAARI BLOG | Cik Siti

Friday, 28 January 2011

BEN ASHAARI BLOG


jom join bloglist en.ben...
cik siti akan update blog ni sekurang kurang nya sekali setiap hari....paling banyak kali update dalam satu hari ialah 5 kali dalam sehari.....sikit je tuu kalau nak dibandingkan dengan en.ben ni....
setakat ni, aku ada 124 post kalau termasuk yang ni la...kalau tak, 123....cantikkan nombor dia...hehe

sebab apa cik siti nak join bloglist en.ben???
sebab nak ramai orang mengetahui kewujudan blog cerita ceriti kisah hidup cik siti ni....
ala, erti kata lain, nak promote blog dengan cara yang betul...bukan dengan cara yang salah macam sesetengah pihak....

kalau blog cik siti ni popular, apa cik siti akan buat???
hurm....cik siti nak promote blogger2 baru....sebab masa dulu (ceewwaahhh..baru sebulan) en.ben yang promote cik siti punya blog....then, agak meningkat la follower plus visitor ke blog cik siti ni.....then, cik siti nak kongsikan pengalaman cik siti sebagai newbie dalam dunia blog ni....(walaweyh...baru sebulan lebih dalam dunia blog, da berangan tinggi menggunung...)

hope terpilih la.....
thanks....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...