hello | Cik Siti

Friday, 7 January 2011

hello

ya, hello..nak cakap dengan sapa??hehe
da jadi cam cakap fon plak....
aku sebenarnya nak story sikit....pagi tadi, time aku ada kat library....tengah tunggu internet punya la slow...nak post entry baru la........
tiba2
aku terdengar orang cakap "letter of death"....
aih...cam kenal je perkataan tuu....tuu aku punya EMAIL la......haha...
aku try la cari orang yang empunya suara...tengok2, budak sebelah aku je.....dia pun nak on9....(hurm, takkan history aku on9 dok ada kat komp tuu)...apa2 ja la....
famous gak eyh email aku tuu..haha....sampai orang dok sebut2.......
aku tak kesah pun...it's up to me la nak letak email apa pun...korang kalau nak cakap something yang tak elok or elok..tolong la pandang kiri kanan dulu ye...mana la nak tau, tuan empunya body ada....naseb baek la tuan punya body tuu in a good mood...hehe...kalau bad mood pun tak de nye aku nak serang..korang ada hak nak cakap apa pun...tapi be careful la...kalau kena kat orang yang panas baran...huh, tak ke nahas je.......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...