berdiri dengan sendiri | Cik Siti

Friday, 28 January 2011

berdiri dengan sendiri

assalamualaikum dan selamat malam....
cik siti da balik umah!! da cuti....seminggu ja cuti...
apa2 pun cik siti sangat2 la appreciate....bukan selalu boleh dapat cuti macam ni....kalau dalam 6 bulan tuu, 2 kali ja cuti panjang...yang lain....hari ahad ja cuti.....sob3....Y_Y

cik siti memang mengharapkan orang promote blog cik siti.....TAPI, TU DULU LA.....sebelum tau apa itu berdiri di atas kaki sendiri....
mengharapkan orang tanpa berusaha sendiri....
sekarang, cik siti still mengharap....tapi cik siti berusaha....berusaha membuatkan blog cik siti ni semakin menarik....entry2 yang best2.....

sejujurnya cik siti nak bagitau....
dulu memang cik siti mengharapkan en.ben promote kan blog cik siti ni....
sebab apa??
sebab en.ben kan famous..sapa tak kenal dengan en.ben...walaweyh.....tipu la tu.....tapi bila da sampai satu tahap, cik siti da pandai berpikir (dulu tak reti berpikir...haha) cik siti mula promote kan blog cik siti sendiri....buat entry yang rasa boleh tarik minat pembaca....and cik siti banyak buat blogwalking cari tips untuk tingkatkan traffik....macam mana nak buat entry2 yang menarik.....
plus, cara2 untuk tak nak bagi blog berat.....
memang menjadi la.....
banyak join contest and segmen...ni lagi la traffik meningkat.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...