1st blog that i've followed until now.. | Cik Siti

Tuesday, 4 January 2011

1st blog that i've followed until now..

assalamualaikum...
korang memang sedia maklumkan...aku baru join dunia blog ni sebulan lepas...hehe...
nak tau tak, 1st blogger yang follow aku, and 1st blog yang aku follow dia....
ha..ni la orang nya...aku buat entry ni, khas untuk dia......color PINK...sebab dia suka color pink....
korang nak tau tak....dia ni suka sangat tukar background blog dia.....memang setiap kali kalau masuk blog dia, background mesti lain.....pergh...rajin la dia tukar2 background...plus cari2 background......entry dia pun best...dia selalu cita sal life dia kat kolej......dan tak dilupakan juga, bro afad which is her boyfie....hehe...arya, kalau arya baca entry neyh, eimah nak ucap trima kasih k sebab kenalkan eimah dengan dunia blog neyh......

neyh la tuan punya blog...


sorry arya..terpaksa curi pic neyh dari FB....nak curi header, tak boleh...hehehe..sorry yea....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...