Tips : bersenam untuk yang berbadan bentuk pear | Cik Siti

Wednesday, 18 June 2014

Tips : bersenam untuk yang berbadan bentuk pear

Assalamualaikum

kat sini aku nak share sikit macam mana korang yang badan bentuk Pear boleh bersenam....

ouh, bagi sesapa yang tak dapat bezakan badan bentuk pear dengan badan bentuk epal, sila tengok gambar di bawah

bila korang dah tau, yang mana bentuk badan pear tu boleh la cuba senaman ni...



kalau korang try ni, confirm arh....berkesan sangat2...tak yah tunggu 5 minit, 2 minit pun korang dah boleh rasa effect dia...fuhh...tarik abes urat2 paha...

the most easiest exercise..boleh buat dalam bilik je kot...tak perlu ruang yang luas pun....

SELAMAT MENCUBA ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...