Pameran Bunga Pulau Pinang 2014 | Cik Siti

Monday, 9 June 2014

Pameran Bunga Pulau Pinang 2014

Assalamualaikum

cerita ni masa hari Sabtu (7 Jun 2014) hari tu....
my family and i (cehhh, macam nak buat essay pulak)..by the way, kitaorang pegi tengok bunga kat Pulau Pinang...eh2, bukan tengok ja...puan emak pergi mengangkut bunga kat sana...5 pasu kot telah terjual kepada puan emak....aku, adik aku dan encik ayah, pergi sana, snap gambar, pastu makan laksa penang...hee...

balik rumah, tunjuk gambar2 kat puan emak, terus puan emak jeles...sebab tak dak gambar dia dengan bunga pun...yang ada gambar encik ayah dengan pokok bunga...masa tu puan emak busy sangat memilih bunga untuk dibawa balik ke rumah...itulah, busy sangat beli bunga katakan...











selepas kepenatan...agak selekeh...agak kegemokkan..dan juga agak kependekkan....huhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...