Apakah Itu? | Cik Siti

Sunday, 22 June 2014

Apakah Itu?

Assalamualaikum

apa korang nampak kat gambar ni


aku nampak bendera UMNO...tell me if I'm wrong...
aku jumpa pic ni kat dalam Facebook...seperti biasa kerja harian aku scroll page Facebook sampai bosan...then terjumpa gambar ni...

aku macam what the tuttttt...agak2 la pun kot....sorry to say la...aku tak sokong mana2 pihak...tapi gambar ni macam ntah apa2 je....dengan caption budak yang share tuh pun tak boleh nak blah....

NAMPAK SANGAT EDIT NYE PUN

agak-agak la nak tarik perhatian orang pun...tak perlu lah nak buat macam ni....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...