Bye Kulim, Till We Meet Again | Cik Siti

Sunday, 22 June 2014

Bye Kulim, Till We Meet Again

Assalamualaikum

how's your day? I hope semuanya ok lah kan.....by the way tadi petang aku dah angkat semua barang dari Kulim....well2...dah pindah ok....2 trip......hari ni punya trip sumbat semua masuk kereta....penat...nasib baik muat kereta den....kalau tak muat, makna kata kena buat 3rd trip la plak...



muka terpaksa di blurkan sebab berminyak teruk sangat....ha, nampak tu...penuh kereta mengangkut barang...fuhhhh


the moral of the story is, jangan nak bawa barang banyak sangat bila duduk rumah sewa....nanti nak pindah balik sakit oooo.....encik B cakap kenapa tak bawak rumah kat Sungai Petani terus mai Kulim...tu perli namanya....

so, next place, kita tak payah la nak bawak barang banyak cam ni...bawa baju, bawa bantal busuk cukup....hahhaha....


by the way, tadi dah gi pos Palazzo yang di order oleh customer....fuhh...kali ni punya order memang banyak...katanya nak jual masa bulan puasa nanti....

so, ada sesapa yang nak? jom tengok kat sini Palazzo Murah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...