Magnum Gold | Cik Siti

Tuesday, 17 June 2014

Magnum Gold

Assalamualaikum

korang dah pernah makan Magnum Gold tak??? actually aku baru ja makan semalam...lol..lame me



at first benda ni keluar kat pasaran, aku ingatkan betul2 disaluti emas...dah namanya pun gold...ingatkan ada emas la...hahhahahah...

then baru aku tau ada disaluti caramel...

so semalam aku pun try la....damn...manis gila siot..makan benda ni boleh dapat kencing manis tetiba...seriously manis sangat...bagi sesiapa yang suka manis tu, boleh la makan Magnum Gold ni.....aku lebih prefer Magnum yang ada Almond punya...huhu....memang dah lama dah penggemar aiskrim Magnum ni...hee

korang pulak cam na? suka yang mana satu?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...