3 Tahun Lebih | Cik Siti

Thursday, 26 June 2014

3 Tahun Lebih

Assalamualaikum

well actually aku dah berblogging selama 3 tahun lebih...bulan Disember 2014 ni akan masuk 4 tahun...

wow, cepatnya masa berlalu...aku start buat blog masa first year medical student...kononnya nak kongsi cerita budak medik kat korang...huhu...but i think, nothing much i wrote about medical student, or as you can say, future doctor...

i think i'm not successful blogger as you can see... hampir 4 tahun...tapi nothing much improve as I'm busy with college life...medical student memang tak ada life ok...that's what I define medical student....lain orang, lain dia punya pendapat....

I quit my med school after 4 years struggling here and there....if you follow my blog from the beginning, you will know....(nanti akan dicerita sebab2 nya)

now I'm realize that not everything you can do....as for me, I cannot do things I don't like....if you keep forcing yourself loving things that you don't like, you will be a crazy person in a short time.....until sometimes you cannot handle it anymore, you might commit suicide....(nauzubillah...mintak dijauhkan)

lets not talk about that....


sementara aku jadi penganggur yang bertauliah ni....boleh la aku belajar macam mana nak improve aku punya penulisan....update blog everyday....blogwalking here and there....yeah.have much times now until January next year...which my class will be start....guess what, I just realize I wanna do Business study....

ingatkan nak buat sebagai side hobby ja...tapi aku dah macam tergila-gila nak buat business sendiri....so, I apply Business Management to replace my Degree in Medicine....seriously aku dah start business kecil-kecilan secara online...

bagi sesapa yang tak tau, korang boleh visit page aku CikSiti Official Blog, kat situ korang boleh la tengok barang2 yang aku jual....hope I get some support from u all...

apa lagi eh nak cerita...ouh, by the way...at first aku buat blog ni, nama blog aku adalah Cerita Ceriti Kisah Hidup Cik Siti...what a long name...hahha...then last year I decided to change my domain and also my blog name.... from http://www.eimah2328.blogspot.com to http://www.ciksiti.com....and from the long blog's name to a very short name which is CikSiti.com

ok lah....nak tidur dah...lewat dah kot....

SELAMAT MALAM....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...