This Little Boy Need Our Help | Cik Siti

Sunday, 15 June 2014

This Little Boy Need Our Help

Assalamualaikum

just nak share...sebab terjumpa kat wall FB, bro HH share daripada seorang member yang mana anak member dia sakit....


"Mohon jasa baik kwn2 semua untuk panjang kan wasap ni pada sesiapa pun yer.. Anak kawan saida, aisyy iman 4 bulan ade penyakit hati n sekarang kat HKL.. Doc ckp nak nak 390k untuk operation.. Kesian sgt sampai kwn saida dah putus harapan.. Ni classmate dlu.. Aisyy ni bby first dia.. Kalau nak derma boleh bank in cimb dia.. HAYATI ZAINAL 14540002637529.. Boleh cari fb dia hayati zainal for info.. Sedihnyer tgok baby aisyy sakit..tq kwn2"


p/s : mungkin kita tak da harta benda yang boleh diderma kan...tapi kita ada mulut, kita ada tangan kita ada internet...so kita boleh tolong share kan berita ni....kita boleh berdoa agar ada hamba Allah yang berkemampuan tolong....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...