I need your help | Cik Siti

Tuesday, 17 June 2014

I need your help

Assalamualaikum

dah 3 hari berturut-turut ada masalah yang sama..mula-mula ingat salah pilih template ka apa....try la berpuluh-puluh template yang lain....but, the same problem still happen....

problemnya adalah, nak add gadget HTML kat blog layout tak boleh....


stuck kat sini...dok tekan tekan, langsung tak jadi apa....itu satu problem, lagi satu problem bila tukar template, then akan automatic diaorang punya html gadget dah ada...so bila kita nak tukar tak boleh....kecuali remove...nak tukar title pun tak boleh unless kalau tukar kat "edit HTML" kat template tu....but the content aku tak reti nak tukar kat "edit HTML" tu....huhu

ingatkan kalau guna blogger template yang tersedia akan jadi ok balik...but still the same.... T_T sob2

kalau korang pun tak tau nak buat cam na, kot2 la korang tau cam na nak reset balik blog ni...dalam erti kata lain nak neutral kan balik blog ni...

seriously dah mati akal dah pikir nak buat cam na....kat google pun dah search, kat youtube pun dah....tapi macam tak jadi apa pun kat blog aku...still ada problem yang sama....

PLEASE HELP ME T_T

please PM me HERE, kalau korang tau caranya...senang sikit nak berinteraksi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...