traffic source | Cik Siti

Sunday, 27 March 2011

traffic source

traffic source....

masa aku semak aku punya nuffnang, aku check la aku punya refferal...
bukannya sekali...tapi agak banyak kali gak la link ni kuar kat aku punya refferal....
aku yang tertanya tanya ni pun p la tekan link tuu...tengok sikit sapa yang punya blog....
usha punya usha, tak dak la plak aku punya link yang dia attach kat mana2 dia punya entry...ok, tak pa la....maybe ada la tuu kat mana2....
aku da usha blog dia, korang bila lagi...jom kita usha blog ni.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...