1st segmen dari cik siti~~ | Cik Siti

Sunday, 6 March 2011

1st segmen dari cik siti~~

assalamualaikum dan selamat malam...
korang ni mesti tak tido lagi kan...malam minggu la katakan..hehe...
apa korang tengah buat??
aku tengah cari angin nak study....hehe...okok
korang nampak tak tajuk cik siti??
ni 1st segmen dari cik siti...huhu..
tak tau la menjadi ke tak...just cuba nasib je ni...hehe...

ok, segmen dia macam ni, buat cerita....
berdasarkan lembu dan katak....
ok tak...

meh cik siti nak bagi contoh...
korang buat la....katak dengan lembu tu kawan baik...
tak pun sebgai pasangan kekasih yang cinta terhalang disebabkan spesis berbeza....


syarat2

1. follow cik siti..(senang untuk korang tau apa yang aku update nanti)
2. buat entry pasal segmen ni...tajuk nya : " 1st SEGMEN dari cik siti"...panjang mana korang nak buat, terserah k....tapi minimum 90 patah perkataan la ye...
3. letak header cik siti..(tak wajib pun...tapi dialu alukan la)
4. letak link entry ni skali..
5. last but not least, letak la link korang kat entry ni...senang cik siti nak terjah...

apa korang dapat bila join segmen ni??
setiap blogger yang join, akan masuk ke dalam bloglist cik siti...

wah, makin maju la cik siti kita ni....
erm..apa boleh buat...da hampir 3 bulan buat blog ni...tapi tak pernah buat segmen....
baru sekarang nak buat...
apa2 pun, enjoy la dengan segmen ni...
^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...