cigarette Vs morphine | Cik Siti

Wednesday, 2 March 2011

cigarette Vs morphine

assalamualaikum dan selamat petang...
petang yang sangat memenatkan...
walaweyh...ramai nya orang isap rokok hari ni....
sana sini bau rokok kot....haish....
kot la rokok tuu bau dia macam perfume, ok gak la..
nak tau tak....
dalam rokok ada apa??
ada nicotine kan??
nak tau tak...nicotine tuu sama je mcm morphine...
so, kalau korang isap rokok, sama jugak la mcm korang isap dadah....


'eyh, mana ada'..
"dadah dadah la...rokok rokok la...."
mana sama.....
hye u!!!
sama la weyh....
cuba korang buat experiment tengok....
haish....

apa yang membezakan rokok n dadah adalah,
POLIS AKAN TANGKAP ORANG YANG ISAP DADAH DAN MEMBIARKAN ORANG YANG ISAP ROKOK BERLELUASA....

ops, polis pun isap rokok...bermakna

polis pun lebih kurang ja macam orang yang dia tahan disebabkan isap dadah!!!

p/s : secondary smoker ( orang yang hirup asap2 rokok yang bukan di isap oleh nya) adalah lagi bahaya dari orang yang direct smoking......

kalau korang nak mati, p la mati sorang2..tak payah la nak bawa kitaorang yang tak smoke ni mati skali ngan korang...

dengan paru2 nya ntah apa2...
euuwwww....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...