buffered earning~ | Cik Siti

Saturday, 12 March 2011

buffered earning~

assalamualaikum dan selamat petang...
hari minggu yang membosankan...
hurm...tapi sangat2 la best bagi aku...
sebab aku da 3 hari tak tido petang....selalunya aku ni tido petang, tapi minggu lepas ja tak...sebab aku ada banyak sangat nak prepare presentation untuk semalam and hari ni...nasib baik minggu depan ada satu ja presentation.....agak lega di situ....
bestt nya tido~~
psstt...cik siti baru dapat buffered earning yang baru....nak tau tak dari sapa/??
Taylor's University..
wahh...masa dulu 1st time dengar Taylor's university ni ingatkan university ni hanya untuk sapa2 yang nak jadi tukang jahit baju....hahhaha
gila sengal...
tapi masa nak apply university lepas SPM, ada la usha2 taylor's university ni...perghhh...cantik kot bangunan dia....private college macam tuu mesti mahal....
korang yang baru lepas SPM tu, kalau nak masuk Taylor's University tuu sila la check account parents anda ye...biar belajar sampai habis..jangan sampai sekerat jalan disebabkan tak mampu...kalau nak belajar...kat mana2 pun sama....cuma kena letak niat la...kita nak belajar sebab apa....sebab tempat dia WOW ke sebab kita nak dapat result yang WOW...tak semestinya tempat yang bagus, kita akan dapat result yang bagus...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...