JANGAN pandang camera ~ CONTEST | Cik Siti

Tuesday, 1 March 2011

JANGAN pandang camera ~ CONTEST

assalamualaikum dan selamat tengah hari...setelah lama cik siti tak join contest, kali ni cik siti nak join contest balik...
sebab contest ni memang best....
disebabkan cik siti ada gambar yang berkaitan dengan contest ni, so, cik siti join la...hehe...
korang pun boleh join gak...JOM KLIK SINI..

gambar yang cik siti nak taruhkan ialah...


gambar ni!!!! hahah...perasan tak???
baju cik siti sama dengan budak kat depan tuu...
bukan couple ok!!
classmate cik siti tu...hahha
adeyh....dan juga bukan buy 1 free 1...

gambar ni di snap oleh roomate cik siti....haiya....
sekarang cik siti nak tag,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...