virtual wife... | Cik Siti

Wednesday, 16 February 2011

virtual wife...

assalamualaikum dan selamat malam....
okok...hari ni aku tak nak tulis panjang lebar...sebab aku sangat2 la letih...
jap lagi nak tgk lecture pasal history taking for paediatrics plak...huhu
aku ada terbaca kat satu website ni...
diaorang buat website yang offer virtual wife...
untuk apa???
untuk sesapa yang bujang yang ingin mencuba ciri2 isteri idaman diaorang...
website ni kat india okeyh...ntah la aku kita kat malaysia ni boleh masuk ke tak kat website tuu...
maksudnya kat sini...diaorang nak suruh orang2 bujang ni practice la....kot2 bila da dapat calon isteri, tak reti plak nak layan...hehe...
haish...
apa yang aku paham la...website ni kata virtual wife ni tak sama mana video game or whatever yang macam porn...(ntah la..aku pun tak paham sangat ayat dia...)
kalau korang nak paham kan...
jom klik SINI...
aku da nak berehat....
bubye...
Z_Z
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...