KAMI BLOGGER UTAGHA!! ampa jangan dok men2 na (saja gatai nak p tambah ayat) | Cik Siti

Wednesday, 2 February 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA!! ampa jangan dok men2 na (saja gatai nak p tambah ayat)

aku blogger utagha na...
utagha = utara....
hehe
senang nanti ada reunion ka apa ka...senang la aku nak jumpa...senang la aku nak p.....
kalau macam en.ben and the geng, semua turun KT...kita plak turun mana??
hehe
okok

kalau ampa pun orang utagha, and nak join benda ni...klik SINI...
cik siti utagha tang mana??
ceq dok kedah na....lahir kat Penang....study pun kat Penang..memang pure utagha la...ahaha...
cuma percakapan tuu, tak pekat sangat na...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...