cik siti ada cara2 tak nak bagi muka nampak bulat masa pakai shawl.. | Cik Siti

Tuesday, 8 February 2011

cik siti ada cara2 tak nak bagi muka nampak bulat masa pakai shawl..

assalamualaikum dan selamat petang semua....
dah pukul 6 petang...penat pagi tadi pun tak abes lagi...huhu..
ok la....aku tak nak berleter panjang,
kepada perempuan yang suka pakai shawl,mesti korang muka korang nampak agak bulat kan...
tambah2 orang yang bermuka bulat macam aku ni....lagi bertambah bulat macam bola.....haha...
kat sini aku nak ajar korang macam mana nak pakai anak tudung and tak nak bagi nampak muka bulat...


nampak tak apa yang jadi kat anak tudung tuu?? kena gunting atau tetas kan kat belakang dia....
ha, korang tetas sikit la kat belakang tuu...
sebab anak tudung yang korang beli kat kedai tuu agak ketat and bila pakai, nampak la muka tuu bulat...sebab anak tudung tuu ikut shape muka korang...

kalau nak try buat macam aku kata tadi, apa kata korang buat kat anak tudung yang murah dulu...try dulu tau....jangan buat terus kat anak tudung yang mahal, nanti kalau salah potong, mau menangis tak berlagu nanti....

gud luck k...
bubye....

p/s : maybe da ramai yang tau pasal benda ni, tapi tak pa la...aku nak post gak...maybe ada yang tak tau...


yang ni aku buat macam tuu la....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...