Sengal Zone : Polis Sentri | Cik Siti

Thursday, 3 February 2011

Sengal Zone : Polis Sentri

kali ni aku nak join segmen sengalman...

...
aku dalam tak main kot benda ni...al maklumlah umo da 20 tahun..agak2 la...satgi jiran kata pa plak kan...
"haish anak dara ni, dok men ligan2 plak depan umah...tak reti nak tolong mak masak ka kat dapur??"
ha kan da kena....satgi depa kata plak, tak leyh buat menantu ni...
tak kawen la aku sampai ke tua...hahah
okok...
berbalik kepada segmen ni, 
aku nak jadi pencuri...sebab??
sebab kalau aku jadi polis, and then tak dapat tangkap pencuri, aku fedup....malas nak main...
kalau aku jadi pencuri...ahahha..
aku boleh lari2...sambil gelak2 kat polis tuu...sebab tak dapat tangkap aku...

berapa laju aku berlari??
ntah la...aku tak pernah pasang speed meter pun kat kaki aku ni...
tapi, aku selalu dapat top 3 kalau masuk pecut 100 meter...
so, agak2 berapa??


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...