giveaway kami MELITA | Cik Siti

Sunday, 13 February 2011

giveaway kami MELITA

owh yea!!
cik siti tension study...so cik siti nak update blog!!!
aku nak join GA dari puan ieta...
GA ni bukan sebarang GA ok!!!
kalau nak tau kenapa aku cakap cam tuu, sila la pegi usha blog puan ieta...hehe


diaorang ni da nak dapat baby...best nya....(eyh, macam aku plak yang nak dapat baby tuu)...
hahhaa....
kalau tgk dia punya blog satu lagi...i mean this blog, sweet sangat kot...ada picture fetus(baby dalam perut) kat sidebar dia...hehe...
aku harap diaorang dapat baby yang comel macam diaorang....

so sekarang aku nak tag....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...