$200,000 pigeon | Cik Siti

Wednesday, 2 February 2011

$200,000 pigeon

korang rasa burung merpati berapa ringgit??
aku terbaca satu artikel ni, ada orang beli burung merpati dengan harga $200,000....aiseh...
bek bagi ja duit tuu kat aku....
burung merpati yang korang tengok ada atas bumbung rumah korang tuu??
ala, yang selalu berak kat atas kepala korang tuu...(eyh, kat kau je kot cik siti oi)...haha...
harga dia $200,000 kot...
tapi maybe yang ni burung merpati lain kot...nak tau tak nama dia apa??
blue prince..
pergh, ada prince lagi...nama korang ada ka???
hehe...nama aku pun tak dak princess...
burung ni untuk perlumbaan burung merpati...(haish..aku dok engat manusia ja ada perlumbaan...burung merpati pun ada ka??)...sempit nya pemikiran cik siti ni...kebanyakkan binatang da ada perlumbaan la....macam kuda...hheehe...
maaf ye...
okok, jom la kita baca kat sini..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...