cuti2 cik siti.... | Cik Siti

Saturday, 12 February 2011

cuti2 cik siti....

assalamualaikum dan selamat petang...
tak sabar nak cuti arh....
pikir exam dulu la cik siti oi....
hahha...exam da pikir, sebab tuu skrang nak pikir cuti plak...
aku ada cuti lepas exam tuu...
cuti mid sem ka???
nehi nehi...
cuti maulidur Rasul la....hehhe
cuti satu hari tuu amat bermakna bagi aku...
sebab??
sebab hari tuu akan aku buat header blog aku....bagi perfect sikit..tak la macam header aku sekarang...macam hampeh je...
pastu aku nak khatam kan kelas tutorial aku tuu...hehhe...
mengusya blog orang yang ada entry tutorial...
bukan turtle k...TUTORIAL....
pastu nak tido puas2....
erm...tuu je kot apa yang aku buat....and lagi satu...maybe aku nak gi travel penang without car kot....gi naik bus ang ferry....
tak sabarnya....
apa plak korang nak buat cuti nanti???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...