Tips Tingkatkan Pageviews : Ping Entry | Cik Siti

Friday, 4 July 2014

Tips Tingkatkan Pageviews : Ping Entry

Assalamualaikum

Sekarang ni ramai aku tengok blogger-blogger baru yang makin banyak....pageviews diaorang pun aku tengok, banyak daripada aku...walaweyhh...

ouh, by the way bagi blogger-blogger yang nak tingkatkan pageviews macam aku ni, korang bolehlah ping korang punya entry kat Facebook, Twitter dan lain-lain tempat...sebagai contoh :-





setakat ni Alhamdulillah la, banyak traffik dari Ping Busuk....lepas ni harap boleh la dapat traffik dari tempat2 lain pulak....

p/s : nak banyak pageviews, kena la ringankan tangan ping entry sana sini....kalau asyik diam ja, macam mana orang nak tahu pasal entry kita tu....=) 

SELAMAT MENCUBA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...