Ketagih Mentos | Cik Siti

Sunday, 20 July 2014

Ketagih Mentos

Assalamualaikum


believe it or not, aku boleh habiskan satu bungkus mentos dalam masa 40 minit. Kencing manis la alamatnya kalau hari-hari cenggini.

Mentos mint ni ja pun aku suka. Yang perasa lain aku tak suka. 
Memang wajib beli la kalau nak drive jauh. Jauh di sini adalah seperti 40 minit drive dengan kelajuan 100 km/j.

Kalau ada mentos kat rumah aku, memang aku akan makan selepas aku makan nasi. Tapi nasib baik la aku tak amalkan membeli satu kotak mentos bila shopping kat Tesco. Kalau tidak, confirm kena potong kaki la sebab gangrene. Kalau tak potong kaki pun, confirm arh, gigi rosak. huhu

 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...