simple handmade craft.... | Cik Siti

Saturday, 3 November 2012

simple handmade craft....

assalamualaikum....

korang yang minat buat kraf maybe akan suka benda ni.....ermmm...tak tau la, kot2 aku ja yang suka benda2 cenggini....

hari ni aku nak letak gambara ja....
korang tengok je la...tak yah baca...huhu




yang kat bawah ni, satu set....kalau dapat sambutan, maybe aku akan jual....tengok la....orang suka or tak.....


kalau suka aku nak mintak tolong klik NI dulu, then comment ye...

sama ada korang SUKA or TIDAK....or maybe ada yang nak bagi idea.....
benda ni korang boleh kepit kertas or maybe boleh gantung2 nota kecil....ataupun gambar....macam gambar kat bawah ni....


kan lebih cantik nota2 korang tuu.....

need ur response....=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...