BE from nuffnang | Cik Siti

Saturday, 24 November 2012

BE from nuffnang

assalamualaikum....

Thanks Nuffnang because not forget bout me....=P


tuu buffered earning aku untuk bulan November ni......walaupun hanya satu ja BE, aku tak kesah pun....asalkan ada...daripada tak ada langsung......

aku pun tak kira la pulak ni BE yang ke berapa aku terima sejak aku berblog setahun lebih....huhu....walaupun aku da boleh da cash out nuffnang dan jugak says....tapi aku nak tunggu sampai cukup RM100 both nuffnang and says.....barulah rasa puas....hehehhe....

btw, dulu aku da cash out says, RM50....sekarang on the way nak sampai RM100.....

kalau orang cakap, "ala baru RM100, da nak heboh2"....

biar la....aku langsung tak kesah pun....sebab aku baru berusaha untuk dapatkan duit...selama ni aku mana pernah pegang duit sendiri....sebelum ni mak ayah yang dok bagi.....

klau korang nak tolong aku tambah duit says....korang boleh berbuat demikian dengan hanya klik link2 di bawah ini.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...