10 warna dalam 1 set jam tangan | Cik Siti

Friday, 9 November 2012

10 warna dalam 1 set jam tangan

assalamualaikum.....

korang paham dak apa itu 10 warna dalam 1 set jam tangan....

kalau tak paham, biar gambar ni yang explain (sesungguhnya gambar ni tak boleh bercakap la....apa kau ingat macam dalam cerita Harry Potter ka gambar boleh bergerak gerak, boleh bercakap bagai?)


yang bulat2 sebelah kiri tuu adalah frame jam tuu...ada 10 warna k.....
yang sebelah kanan tuu pulak ada 5 warna untuk tali jam.......


memang perghhhh la kan kan kan......
harga yang sangat berpatutan...aku beli ni kat member aku....kalau berminat, boleh tinggalkan comment kat sini.....

da 5 tahun lebih kot aku tak beli jam....dok pakai jam Casio yang bapak aku beli tuu sampai sekarang......nasib baik tahan......tali jam tuu pun da bertukar warna...daripada warna kelabu putih, da jadi warna kelabu kekuningan.....hahhahahah.......so, it's time for me tukar jam.....tapi jam Casio tuu still guna jugak la....sayang kot kalau nak biarkan ja.....

macam orang cakap

"habis madu sepah dibuang"




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...