for Si Gadis Pecinta Belalang | Cik Siti

Saturday, 24 November 2012

for Si Gadis Pecinta Belalang

assalamualaikum.....

hari ni tamat sudah Free Trial untuk ruang iklan....sedar tak sedar...da 2 minggu jugak la kan...hurm....
maybe saya newbie pasal ruang iklan ni....baru ja buat pun.....so, click untuk ruangan iklan tuu tak berapa banyak la....ni adalah stats untuk link awak......



dalam masa 2 minggu ni.....hanya 11 clicks for ur blog.....

so kalau awak, still nak letak iklan untuk blog awak, boleh la bagitau....(comment or msg kat FB will do).....hopefully awak boleh bagitau selewat lewatnya esok....=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...