anugerah skrin : Rosyam Nor... | Cik Siti

Saturday, 10 November 2012

anugerah skrin : Rosyam Nor...

assalamualaikum....

aku tak tengok anugerah skrin...aku tengok Man Vs Food.....pastu buka FB, tengok ada benda ni kat wall kawan aku...dah kenapa?????



sapa tengok anugerah skrin dari first sampai habis?? iklan pun korang tak tinggal....ce bagitau sikit apa yang jadi????

dah kenapa Rosyam Nor cakap macam tuu?? kalau la Rosyam Nor baca blog aku ni...tuu pun KALAU!!!!....aku nak cakap.....

"bro, dulu wa respect lu la bro.....tapi sekarang nehi.....selepas lu cakap macam tuu, wa punya respect dekat lu hanya kat kepala lutut da tau.....tuu nasib baik wa letak kat kepala lutut...kalau wa letak kat tapak kaki wa, apa lu mau bikin??? lu nak angkat lu punya gangster2 serang wa ka????"

p/s : ada akal, PIKIR!!!!! sebelum cakap pikir dulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan la letak akal tuu kat kepala lutut!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...