tag and win | Cik Siti

Monday, 12 November 2012

tag and win

assalamualaikum....


korang tau apa itu "tag and win"????
seriously, korang tag member2 korang dekat FB dan korang akan menang la...tuu ja pun maksudnya.....

tapi korang akan menang apa????
jap eyh, aku upload gambar tuu.....


da nampak hadiah2 dia???? perghhhh...senang ja kan...tag orang, da boleh dapat MP3 Player free....tag orang ja boleh dapat ebook.....tak guna sesen pun duit korang.....


ok, cara2 nya macam ni....

1 - korang kena Like page Rima Closet <---klik link tuu untuk like....

2 - lepas tuu korang klik link INI pulak untuk pergi ke gambar tuu..pastikan link itu akan bawa korang directly ke gambar yang macam kat atas tuu..(kalau nak klik banner kat atas tuu pun boleh)

3 - then, korang kena share gambar tuu dan tag kawan2 korang AT LEAST 3 orang....lagi banyak korang tag, lagi banyak la peluang korang boleh menang.....


itu ja....senang ja kan kan kan.....jom cepat, rebut peluan ni...^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...