gadis belalang | Cik Siti

Thursday, 15 November 2012

gadis belalang

assalamualaikum....

jom aku nak promote sikit blogger yang sorang ni.....
kalau korang terjah blog dia.....walaweyh....boleh dikatakan semuanya hijau.....nasib baik muka dia pun dia tak cat kaler hijau...hehhehe.....

macam aku tulis kat title aku tuu, blogger ni suka belalang.....sebab tuu la kalau korang masuk blog dia, dia tulis Si Pecinta Belalang....tak tau la yang hebatnya belalang tuu sampai dia suka sangat2....ce tengok banner blog dia yang aku letak kat ruang iklan tuu....belalang jugak...hijau jugak.....tak pa la...lain orang, lain la minat dia ... ye dak......


nama diberi Amanina Nasuha...dan INI blog dia....
sambut birthday yang ke 21 pada tarikh 19 Oktober 2012 hari tuu...kiranya kami ni sama umur la...hehehehe.....nasib baik tak panggil kakak or adik =P

dia baru (erm tak la baru sangat) menang something.....macam "pak cik menang moto"...hahahhaha...kalau korang nak tau dia menang apa, klik SINI tengok...terbaik la hadiah dia.....aku jeles kot.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...