wartawan sudah tidak mempunyai idea | Cik Siti

Friday, 10 May 2013

wartawan sudah tidak mempunyai idea

assalamualaikum.....

tadi masa dok kusyuk belek2 instagram aku jumpa benda ni....


"kegilaan memuat naik gambar makanan ke dalam laman sosial....
PETANDA ORANG SAKIT MENTAL"

gambar da bercerita kan...so pada pendapat aku, wartawan sekarang da tak dak idea nak tulis kat akhbar....kalau tak tulis, diaorang kena buang kerja....so bagi diaorang..tulis je la apa2 pun...asalkan tak kena buang kerja sudah...walaupun benda ni orang akan cakap "lol, ang ni memang sakit mental ka apa? tangkap gambar makanan pun cakap orang sakit mental"


akhbar sekarang aku rasa da tak dak manfaat macam akhbar dulu...penulisan sekarang macam hampeh...macam mana la budak2 sekarang nak pandai buat karangan jenis berita..kalau wartawan sendiri tak memberi contoh yang baik....seriously, aku da lama tak baca surat khabar...macam membazir duit ja beli...huh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...