Cik Siti kena BLOCK! | Cik Siti

Friday, 3 May 2013

Cik Siti kena BLOCK!

assalamualaikum....

gambar di bawah akan explain kat korang....
see...huh...ni semua sebab i'm going too fast...hoho...

ping link entry kat group2 la ni....-_-"


p/s : korang kalau nak ping link entry...sila ping perlahan2....kang jadi cam aku ni ha...da kena block 2 hari....so aku tak leh la nak ping entry mahupun update status kat facebook...suka la kan korang.....tak da nama aku menyemak kat wall korang untuk 2 hari ni..huhu...sob3 :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...