Sabun PMC dijual macam pisang goreng panas | Cik Siti

Wednesday, 8 May 2013

Sabun PMC dijual macam pisang goreng panas

assalamualaikum....

"Alhamdulillah...dalam sebulan dok meniaga product PMC ni...da boleh tampung makan untuk sebulan la....sapa nak meniaga product PMC? blh dapat harga murah kalau beli borong....PM if interested "

baru ja sebulan macam tu aku jual product dari PMC (pure marine collagen) ni....sambutan amat memberangsangkan....yang paling dapat sambutan adalah sabun PMC (<--klik sini untuk tengok khasiat dia)...

sabun PMC ni kalau satu aku jual RM12...korang boleh dapat harga lagi murah kalau beli borong (which is 10 and above)...PM kat SINI atau SMS kat number ni 0195509742....

setakat ni aku jual, ada la 2 3 orang cakap, "murahnya..kak siti patut jual mahal sikit"...sampai macam tuu sekali la....so kalau korang beli borong, lagi2 la murah...if korang tak nak jual pun, ce berpakat dengan member2 ka....so that korang boleh dapat harga murah....(siap bagi tips lagi macam mana nak dapatkan harga murah)....

and ada orang tanya texture krim PMC ni macam mana....nah..aku sertakan gambar krim PMC ni....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...